444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇIKAN YANGINLAR İÇİN YOĞUN MESAİ YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, bugün sabahın erken saatlerinde üç farklı yerdeki yangına müdahale etti.
Haber Tarihi: Wednesday, March 3, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, bugün sabahin erken saatlerinde üç farkli yerdeki yangina müdahale etti. Itfaiye ekipleri Karacasu'nun Yenice Mahallesi'nde ve Kuyucak'in Çobanisa Mahallesi'nde çikan ev yanginlarina kisa sürede müdahale ederek söndürdü. Germencik'in Turanlar Mahallesi'ndeki bir saman deposunda çikan yanginda ise söndürme ve sogutma çalismalari devam ediyor.

Yenice Mahallesi'ndeki yanginda iki ev ve bir odunluk kullanilamaz hale gelirken itfaiye ekipleri yangini diger binalara siçramadan söndürdü. Çobanisa Mahallesi'ndeki yanginda ise iki katli ahsap çatili ev kullanilamaz duruma geldi.

Diger taraftan Germencik'in Turanlar Mahallesi'nde yine sabahin erken saatlerinde bir saman deposunda baslayan yanginin söndürme ve sogutma çalismalari da sürdürülüyor. 1000 tondan fazla samanin tutustugu depoda itfaiye ekipleri yangini kontrol altina almak için yogun çaba sarf ederken yangina Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin is makineleriyle de müdahale ediliyor. Yanginda birçok tarim aletinin yani sira iki traktör de kullanilamaz hale geldi.

Yanginin bir an önce söndürülebilmesi için Büyüksehir Belediyesi'nin Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ile Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü'nün su tankerleriyle de destek veriliyor.