« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Aydın genelinde yollarda çalışma yapan Büyükşehir'in ve ilçe belediyelerinin birimlerine yol güvenliği eğitimi verildi.
Haber Tarihi: Thursday, February 25, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi tarafindan Aydin genelinde yollarda çalisma yapan Büyüksehir'in ve ilçe belediyelerinin birimlerine yol güvenligi egitimi verildi. Vatandaslarin ve çalisanlarin can ve mal güvenligi için alinacak önlemlerle ilgili verilen egitimle yasanabilecek olasi olumsuzluklarin önüne geçmek hedefleniyor.

Dün gün boyu süren ve Sükran Güngör - Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda yapilan egitime Büyüksehir Belediyesi'nin ve ilçe belediyelerinin zabita, park ve bahçeler, fen isleri, ulasim gibi birimleri katildi. Egitime katilan çalisanlar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.