« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI 09.02.2021 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Duyuru Tarihi: Friday, February 19, 2021

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ SUBAT AYI 09.02.2021

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:30

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 14.01.2021 tarihli Ocak Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:31

Karar: Koçarli Ilçesi, Gündogan Mahallesi, 60 ada, 172 parsel numarali 827,27 m² yüzölçümlü tasinmaz üzerinde bulunan “Hizmet Binasi” nin Zemin Kat salon ile 2’nci ve 3’üncü katlarinin Belediye Hizmetlerinde kullanilmak üzere 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca bedelsiz olarak 1 (bir) yil süreyle Koçarli Belediye Baskanligina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:32

Karar: Koçarli Ilçesi, Çakirbeyli Mahallesi, 688 parsel numarali 1.360,00 m² yüzölçümlü tasinmaz üzerinde bulunan “Sosyal ve Kültürel Tesis” in 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca bedelsiz olarak 1 (bir) yil süreyle Koçarli Belediye Baskanligina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:33

Karar: Koçarli Ilçesinde muhtelif mahallelerde bulunan ekli listedeki tasinmazlarin vasiflarina göre Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi ve Koçarli Belediyesi adina tescil islemlerinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oyçoklugu ile karar verildi.

Karar No:34

Karar: Efeler Ilçesinde, Kurtulus Mahallesi Süleyman Seba Caddesi Elit Ögrenci Kiz Yurdu altinda bulunan tasinmazin 1 ve 2'nci bodrum katta 4 ve 5 nolu bagimsiz bölüm, Zafer Mahallesi Pinarbasi Mesire yeri girisi, Cumhuriyet Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi 1978 Sokak Modekon Sitesi yani, Cumhuriyet Mahallesi Çine Bulvari Adnan Menderes Stadi yani ve Kurtulus Mahallesi Saglik Caddesi No:29 adreslerindeki açik, kapali ve katli otoparklarin Isletmelerinin AYBEL Insaat Organizasyon Spor Hizmetleri Temizlik Gida Sanayi ve Ticaret A.S.'ne devrinin iptal edilmesine ve bu hususta daha önce alinmis olan Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 15.02.2018 tarih ve 108 sayili Kararinin tashih edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:35

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanunu’nun 21.maddesi ve Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair yönetmelik çerçevesinde, Iklim Degisikligi Dairesi Baskanliginin kurulmasina, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi’na bagli Iklim Degisikligi Sube Müdürlügü’nün kaldirilarak, ayni adi ile Iklim Degisikligi Dairesi Baskanligi bünyesinde kurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.