444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA ALTIN DOKUNUŞ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Kuşadası, Efeler ve Çine’de yolları yeniledi.
Haber Tarihi: Thursday, December 3, 2020

Hizmet odakli belediyecilik anlayisi çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) Aydin’in yollarina milyonlarca liralik yatirimlarla altin dokunuslar yapiyor.

Trafik akisini hizlandiran, sürüs güvenligini arttiran ve yaya yollarina özel önem verilen çalismalarla Aydinlilar pek çok noktada yenilenmis yollarda seyahat ediyor.

ABB Fen Isleri Daire Baskanligi’na bagli ekipler yil boyunca sürdürdügü çalismalarina yenilerini ekledi. Asfaltlama çalismalarinin ardindan yol çizgilerinin çekilmesi ve uyari levhalarinin da yerini almasi ile Kusadasi, Efeler ve Çine’deki yollar trafige açildi.

Büyüksehir konforlu ve güvenli yollar yapiyor

Kusadasi Kasim Yaman Caddesi’nde hizli ve etkin bir çalisma yapan Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri, caddeyi hem yeniledi hem de genisletti. Caddenin yokuslu bölümlerinde yayalarin daha rahat ulasim saglayabilmesi için merdiven yolu da yapildi. Asfalt serimi ve parke kaplama isleminin bitmesinin ardindan caddede peyzaj çalismasina baslandi.

Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri Efeler Saglik Caddesi’nde de sicak asfalt serimi ve kaldirim yenileme çalismasi yapti. Asfaltlama çalismasi ile birlikte olasi asiri yagislarda su baskinlarini önlemek için caddedeki mazgallar da genisletildi.

Konforlu ve güvenli yollar için çalisan Büyüksehir ekipleri, Çine Atatürk Caddesi’ni de yeniledi. Sicak asfalt atilan ve yol çizgileri çekilen cadde uyari levhalarinin da yerlestirilmesi ile birlikte vatandaslarin kullanimina açildi.

Baskan Çerçioglu“Güvenli, konforlu ve yaya öncelikli yollar yapiyoruz”

Yatirimlari halkin ihtiyaçlarina göre planladiklarini ve Aydin’da yenilenmemis yol birakmayacaklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, “Hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile Aydin’da sorumluluk alanimizdaki her noktada çalismalar yapiyoruz. Yollarin yenilenmesi için ekiplerimiz canla basla çalisiyor. Yaz kis demeden Aydinlilar için güvenli, konforlu ve yaya öncelikli yollar yapiyoruz. Bu yollar sadece sürücüler içinde degil, yayalar için de yenileniyor. Kaldirimlarin genisletilmesi ile yayalarin daha güvenli sekilde ulasim saglamasini sagliyoruz” dedi.