444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE YOLLARINI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında asfalt çalışmalarının yanı sıra parke taşı döşeme çalışmalarını da sürdürüyor.
Haber Tarihi: Tuesday, November 24, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi'na bagli ekipler, kentin farkli noktalarinda asfalt çalismalarinin yani sira parke tasi döseme çalismalarini da sürdürüyor. Fen Isleri ekipleri Efeler, Kösk ve Germencik’te yol yenileme çalismasi yapiyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin hayatlarin kolaylastirmak ve kente estetik dokunuslar yapmak için çalismalarini sürdürüyor.

Fen Isleri Daire Baskanligi'na bagli Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri Efeler, Kösk ve Germencik’te mahalle yollarinin yenilenmesi için çalismalarini sürdürüyor.

Ekipler, Efeler’in Isikli Mahallesi’nde altyapisi bitirilen yerlerde üstyapi çalismalarina baslandi.

Germencik’in Kurtulus Caddesi’ndeki yolun bakim onarim ve parke döseme islemini yapan Fen Isleri ekipleri,Sanayi Sitesi esnafinin da kullandigi bu yolun yenilenmesini sagliyor.

Kösk’ün GökkirisMahallesi’nde çalisma yapan ekipler, yol yenileme islemlerine de hiz kesmeden devam ediyor. Mahalle sakinlerinin ulasim yollarini yenileyen ekipler, parke tasi döseme islemi ile daha kullanisli olacak bu yolu vatandaslarin hizmetine sunacak.

Yollari yeni ve modern hale gelen mahalle sakinleri yapilan çalismalardan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.