« Geri Dön

GENÇLER ŞİİRLERİNİ ATATÜRK İÇİN YAZDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 10 Kasım Şiir Yarışması Sonuçlandı
Haber Tarihi: Thursday, November 19, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen “Atatürk’ün Izinde Sonsuza Dek” konulu siir yarismasi sonuçlandi. 9, 10, 11 ve 12. sinif ögrencilerinin katildigi yarismada, dereceye giren ilk 4 ögrenciye ödülleri, pandemi kosullari göz önüne alinarak, yasadiklari yerde kendilerine teslim edildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan, 10 Kasim’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve onun fikirlerine sahip çikmak için düzenlenen yarismada Efeler ilçesinden Zeynep Akkas, Kusadasi'ndan Inci Su Baybek, Didim'den Rojda Adigüzel ve Incirliova'dan Emre Gümüs dereceye girdi. Kazanan ögrencilerin bisiklet ödülleri yasadiklari ilçelerde kendilerine teslim edildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yarismaya katilan ögrencileri tebrik etti.