444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTAR TOPLANTILARINA EFELER İLE DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışıyla düzenlediği muhtar toplantılarına Efeler ilçesi ile devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, October 2, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Baris Altintas’in baskanlik ettigi, ASKI, Fen Isleri ve AYBA’dan sorumlu bürokratlarinin da yer aldigi toplantilarda, yapilan ve yapimi planlanan hizmetler konusunda muhtarlara bilgilendirme yapilirken, muhtarlarin da görüs, öneri ve talepleri aliniyor. 

Ilki Nazilli ilçesinde gerçeklesen toplantilarin ikincisi ise Efeler ilçesinde basladi. Covid-19 tedbirleri kapsaminda 15’serli gruplar halinde düzenlenen toplantilar ile ilçedeki tüm muhtarlarla yüz yüze görüsme gerçeklestiriliyor. Taleplerinin ilk agizdan dinlendigi toplantilarda karsilikli görüs alisverisinde bulunuluyor.

Baskanvekili Altintas “Büyüksehir yatirimlarini katilimci belediyecilik anlayisi ile sekillendiriyoruz”

Baskanvekili Baris Altintas muhtar toplantilarin oldukça verimli geçtigini belirterek, “Bu toplantilar ile Büyüksehir Belediyesi olarak hem yapilan hem de yapimi planlanan hizmetlerimiz hakkinda muhtarlarimizi bilgilendiriyoruz. Bir araya geldigimiz muhtarlarimizla kapsamli ve detayli olarak görüs alisverisi de saglamis oluyoruz. Yatirim planlarimizi katilimci belediyecilik anlayisi ile muhtarlarimizdan aldigimiz görüs ve öneriler ile sekillendiriyoruz” dedi.

Toplantiya katilan muhtarla da dogrudan bilgilendirme ve hizli çözüm için gelistirilen toplantinin düzenlenmesinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.