444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR KUYUCAK’IN YUKARI YAKACIK MAHALLESİ’NDE 5 KM’LİK YOL ÇALIŞMASI YAPTI

Aydın genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalleri modern yollarla buluşturmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Monday, September 28, 2020

Aydin genelinde yol yapim, bakim ve onarim çalismalarini araliksiz sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, kirsal mahalleri modern yollarla bulusturmaya devam ediyor. Fen isleri Daire Baskanligi ekipleri Kuyucak ilçesine bagli Yukari Yakacik Mahallesi'ndeki 5 kilometre uzunlugundaki yolda sathi kaplama çalismasi gerçeklestirdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, sehir merkezlerinin yani sira kirsal mahalleleri de modern ve güvenli yollarla bulusturmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, Kuyucak Yukari Yakacik Mahallesi ile Manisa ili arasindaki 5 kilometrelik baglanti yolunda sathi kaplama uygulamasi gerçeklestirdi. Yol genisletme bakim ve onarim ile baslatilan çalismalarin devaminda stabilize islemesi ve temel malzeme çekimi yapildi. Çalismalarin son bölümde sathi kaplama yapilan yol modern bir görünüme kavusarak vatandaslarin kullanima açildi.

"HERKES BU YOLU KONUSUYOR, YOL OTOBAN GIBI OLDU"

5 kilometre uzunlugundaki baglanti yolunu birçok mahallenin kullandigini söyleyen Kuyucak Yukarici Yakacik Muhtari Süleyman Nazli, "Öncelikle Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu ve ekibine tesekkür ediyor sükranlarimi sunuyorum. Manisa baglanti yolu olan bu yol bizler için çok önemliydi, yapilmasi hayalimizde olan bir yoldu. Bu hayalimizi bugün gerçeklestirdik. Herkes bu yolu konusuyor, çünkü otoban gibi oldu. Biz Özlem baskanimizdan bu yolun yapilmasiyla ilgili talepte bulunduk. Sag olsun baskanimiz bizi kirmadi ve yolun yapilmasini sagladi. Yukari Yakacik Mahalle halki adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

"ÖZLEM BASKANDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin hizmetlerinden çok memnun oldugunu ifade eden muhtar Süleyman Nazli, "Büyüksehirin bütün birimlerine bir telefon kadar yakiniz. En ufak sorunumuzda telefon açtigimizda gelip sorunumuzu çözüyorlar. Ne yol ne de su sikintimiz var. Yukari Yakacik Mahallesi olarak sevinçliyiz. Özlem Çerçioglu baskanimizdan Allah razi olsun" ifadelerini kullandi.

"HIZMET YAPANIN ADI EBEDIYEN ANILIR"

Yukari Yakacik mahalle sakinlerinden 77 yasindaki Hasan Uysal ise, "Yolumuzun yapilmasiyla ilgili emegi geçen herkesten Allah razi olsun. Makamlar gelir geçer ama hizmeti yapanlarin adi ebediyen anilir. Tipki bu yolda oldugu gibi. Insallah daha nice hizmetleri olur, biz de onu destekleriz" diye konustu.