444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ACARLAR’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPTI

Pandemi sürecinin devam ettiği, uzmanların maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarının sıklaştığı bugünlerde, Aydın Büyükşehir Belediyesi de dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, September 17, 2020

Pandemi sürecinin devam ettigi, uzmanlarin maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarilarinin siklastigi bugünlerde, Aydin Büyüksehir Belediyesi de dezenfeksiyon çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Kent genelinde sürdürülen maske dagitimiyla birlikte; araç, isyeri, cadde ve sokaklardaki dezenfekte çalismalari Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi ekipleri tarafindan yogun olarak yapiliyor.

Bu kapsamda Incirliova’nin Acarlar Mahallesi’nde sürdürülen çalismalar hakkinda bilgi veren Acarlar Mahalle Muhtar Kemal Karabulut, “Yapilan dezenfekte çalismalari için Büyüksehir’e tesekkürlerimi sunarim. Hizmetler aksamadan devam ediyor. Zaten ne zaman arasak telefonun ucunda oluyorlar, en kisa zamanda da hizmet için gelmislerdir” seklinde konustu.

Büyüksehir’in çalismalarinin katkisi oldu

Acarlar Mahallesi’nde koronovirüs bulasan kisi sayisinin düsük olduguna dikkat çeken Muhtar Karabulut, bunda Büyüksehir’inde katkisinin oldugunu belirterek, “Büyüksehir’in katkilari ile maske dagitimi, dezenfekte, ilaçlama ve yol temizlikleri ile Acarlar’da katkilari olduguna inaniyoruz.  Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.