444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ile birlikte Nazillili muhtarlarla bir araya geldi.
Haber Tarihi: Thursday, September 17, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Baris Altintas, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve CHP Nazilli Ilçe Baskani Serkan Sevim ile birlikte Nazillili muhtarlarla bir araya geldi. Mahallelerin taleplerinin ilk agizdan dinlendigi toplantida karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu. Baskanvekili Altintas, Aydin'in dört bir tarafinda muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.

Nazilli'nin merkez mahalleri olan Cumhuriyet, Çapahasan, Dumlupinar, Istiklal, Turan, Muammer Aksoy, Sümer, Sirinevler, Yeni Sanayi ve Yesilyurt mahalle muhtarlarinin katildigi toplantida mahallelerin talepleri dinlendi.

Toplantida muhtarlara Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Nazilli'de yaptigi çalismalarla ilgili bilgi verilirken mahalle muhtarlarinin istek ve talepleri de yatirim planina alinmak üzere tek tek not edildi. Nazillili muhtarlar, hem yapilan hizmetlerden dolayi hem de toplanti nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Mahallelerde yapilacak olan yatirimlara mahalle muhtarlarinin ve vatandaslarin talepleri dogrultusunda yapildiginin altini çizen Baskanvekili Altintas, Aydin'in her ilçesinde muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.