444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA VATANDAŞLARDAN BÜYÜK DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi’nin anketinde yüzde 58,7 oranında beğeni sonucu alarak büyük başarı elde etti.
Haber Tarihi: Thursday, September 17, 2020

Avrasya Kamuoyu Arastirmalari Merkezi’nin Eylül 2020’de yaptigi ve 30 büyüksehir ve buna bagli 100 merkezi ilçede gerçeklestirilen ankette vatandaslara belediyelerin çalismalari ve pandemi sürecindeki basarilari soruldu.

10-14 Eylül tarihleri arasinda yapilan arastirma SMS yönlendirme on-line sistemi ile yapildi ve toplu katilimin engellenmesi için 1 saat süre içinde sayfa linkleri kapatildi.

Millet Ittifakindaki belediyelerin vatandas memnuniyetinin yüksek çiktigi anket sonuçlarinda Özlem Çerçioglu Baskanligindaki Aydin Büyüksehir Belediyeside önemli bir sonuç elde etti.

Avrasya Arastirma’nin son anketinde vatandaslara sorulan "Büyüksehir Belediye Baskaninin icraatlarini begeniyor musunuz?" sorusuna Baskan Özlem Çerçioglu için58.7 gibi yüksek bir oy orani çikti. Bu sonuçla Baskan Çerçioglu 30 Büyüksehir Belediye Baskani arasinda ilk 10’da yer aldi.

Anket sonuçlari ile ilgili degerlendirmede bulunan Baskan Çerçioglu, “Öncelikle vatandaslarimizin bu teveccühü için çok tesekkür ediyorum. Pandemi sürenini basindan bu yana tüm imkanlarimizi seferber ederek halkimizin yaninda olduk, olmaya devam ediyoruz. Bu anket sonucu da gösteriyor ki vatandaslarimiz hizmetlerimizden oldukça memnun. Bizler çok çalismaya ve Aydinlilarin yasam standartlarini yükseltmeye devam edecegiz. Bu destekte, bizlerin çalisma azmini ve heyecanini her zaman yüksek tutmaktadir. Tüm personelimiz ile birlikte Aydin Için Yürektençalismayi sürdürecegiz” seklinde konustu.