444 40 09
« Geri Dön

TÜTÜNCÜLER MAHALLE MUHTARINDAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını hızlandıran Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Bozdoğan'ın Tütüncüler Mahallesi’nde içme suyu hizmetlerine devam etti.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Içme suyu ve kanalizasyon altyapi çalismalarini hizlandiran Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), Bozdogan'in Tütüncüler Mahallesi’nde içme suyu hizmetlerine devam etti.

Yapilan çalismalar kapsaminda artan içme suyu talebini karsilamak için çalisan ASKI ekipleri, mahalleye ek olarak 50 tonluk yeni bir içme suyu deposu daha yapti. Ayrica yeni bir sondaj çalismasi daha yapilarak mahallenin su kapasitesi arttirildi. 

Mahallede yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Tütüncüler Muhtari Güven Özsoy, “Büyüksehir’in gayretleriyle su sorunu yasamiyoruz. Yeni depo yapildi ve var olanlarin bakimlari yapildi; iki adet yeni sondajimiz kazildi. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun. Hizmette hiçbir sikintimiz yok. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederiz” dedi.