444 40 09
« Geri Dön

ALTINTAŞ VE MERSİN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EFELER’DEKİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile birlikte Efeler’deki Doğu Gazi Bulvarı’nda ve Zafer Meydanı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Baris Altintas, CHP Efeler Ilçe Baskani Polat Bora Mersin ile birlikte Efeler’deki Dogu Gazi Bulvari’nda ve Zafer Meydani’nda yapilan çalismalari yerinde inceledi. Bölgedeki esnaflari da ziyaret eden Altintas ve Mersin, yapilan çalismalarin bölgenin çehresini degistirdigini belirtip Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Incelemeler sirasinda Altintas ve Mersin'e Orta Mahalle Muhtari Mustafa Nuri Firtina ile Zafer Mahallesi Muhtari Mustafa Saraç da eslik etti.

 

Altintas: Vatandaslarimiz çalismalardan memnun

Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi çalismalarla Aydin’da dönüsümü sürdürdügünü ifade eden Altintas, “Baskanimiz Özlem Çerçioglu ve ekibi Aydin için çalismaya devam ediyor. Bati Gazi Bulvari’ndan baslanan çalismalar Dogu Gazi Bulvari’na kadar getirildi. Ekipler 24 saat çalisma esasiyla hareket ederek Zafer Meydani’ndaki çalismayi kisa sürede bitirdi ve vatandaslarimizin hizmetine açti. Ilçe baskanimizla birlikte esnafimizi ziyaret ettik. Aldigimiz tepkiler çok iyi, yapilan çalismalar vatandaslarimiz ve esnaflarimiz tarafindan oldukça yerinde bulunmus ve begenilmis” dedi.

 

Mersin: Büyüksehir pandemi döneminde de çalisiyor

Bölgede yapilan çalismalardan esnafin ve bölge halkinin çok memnun oldugunun altini çizen Mersin ise “Dogu ve Bati Gazi bulvarlari, Hükümet Bulvari ile birlikte Efeler’in en islek bölgelerinden. Vatandaslarimizla bu bulusmamizda bir kez daha gördük ki buralarda yapilan sicak asfalt çalismalari onlari çok memnun etmis. Vatandaslarimiz Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin yürüttügü çalismalardan oldukça memnun görünüyor. Büyüksehir Belediyemiz pandemi döneminde de çalismalarina ara vermedi. Yatirimlarini hizla devam ediyor” seklinde konustu.

 

Muhtarlar çalismalari yakindan takip ediyor

Orta Mahalle Muhtari Mustafa Nuri Firtina ile Zafer Mahallesi Muhtari Mustafa Saraç da Büyüksehir Belediyesi'nin mahallelerinde yaptiklari çalismalardan memnun olduklarini belirtip Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Saraç, yeni trafik düzenlemesi de yapilan Zafer Meydani'nin üç mahallenin kesisim noktasi oldugunu hatirlatip "Burasi Aydin'in araç ve yaya trafigi anlaminda en yogun yollarindan birisi. Yapilan düzenlemeyi çok iyi buluyoruz" ifadelerini kullandi.

Firtina ise bölgede özellikle Sali Pazari'nin kuruldugu sali günleri yogunluk yasandigini hatirlatip "Trafik akisinda belirgin bir düzelme göze çarpiyor. Sicak asfalt çalismasi sonrasinda yapilan yeni trafik düzenlemesi ve yenilenen peyzaj da meydani daha güzel hale getirdi" seklinde konustu.