« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR'DEN MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE MASKE DESTEĞİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemizde ilk kez duyulmasından itibaren etkin bir mücadele yürüten Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren şoför esnafına hijyen seti desteğinde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salgininin ülkemizde ilk kez duyulmasindan itibaren etkin bir mücadele yürüten Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli ilçesinde toplu tasima hizmeti veren soför esnafina hijyen seti desteginde bulundu.

Il genelinde yaptigi dezenfeksiyon çalismalari ve temizlik uygulamalariyla esnaf ve vatandaslarin takdirini kazanan Aydin Büyüksehir Belediyesi, hijyen seti destegini sürdürüyor. Nazilli Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi Baskani Mustafa Esenay'i ziyaret eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Dogu Bölgesi Koordinatörü Yüksel Macaroglu minibüs soförlerine dagitilmak üzere Esenay'a hijyen setlerini teslim etti.

Ilçede görev yapan minibüs soförlerinin hijyen konusunda çok dikkatli oldugunu söyleyen Esenay, "Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu ve ekibine çok tesekkür ederim. Büyüksehir Belediyesi yetkililerinden hijyen setlerini teslim aldik, tüm üyelerimize tek tek dagitacagiz" dedi.