« Geri Dön

Büyükşehir Belediyesi'nden Akçakonak'ta Çıkan Orman Yangınına Müdahale

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bugün öğleden sonra Söke'nin Akçakonak Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediyor.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi bugün ögleden sonra Söke'nin Akçakonak Mahallesi'nde ormanlik alanda çikan yangina müdahale ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Söke'de son bir haftada dördüncü yanginin çiktigini hatirlatip vatandaslari dikkatli olmalari konusunda bir kez daha uyardi.

Akçakonak'ta çikan yangina Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin yani sira Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI),  Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan da müdahale ediliyor.

Dün de Güllübahçe'de çikan yangin Priene ören yerine zarar vermisti.