444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DİDİM BELEDİYESİ'YLE BİRLİKTE HAYATA GEÇİRDİĞİ DİDİM MAVİŞEHİR HALK MARİNASI TÖRENLE AÇILDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın genelinde yatırımlar yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Didim Mavişehir Halk Marinası'nı amatör denizcilikle uğraşmak isteyen vatandaşların hizmetine sundu.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelinde yatirimlar yapmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Didim Mavisehir Halk Marinasi'ni amatör denizcilikle ugrasmak isteyen vatandaslarin hizmetine sundu. Açilista bir konusma yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Evrim Karakoz, Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'da amatör denizciligin gelismesi için Didim Belediyesi'yle birlikte bir esere imza attiklarini söyledi.

Açilisa Baskanvekili Karakoz'un yani sira Cumhuriyet Halk Partisi Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay ile Büyüksehir Belediyesi bürokratlari ve çok sayida Didimli katildi. Sosyal mesafeler gözetilerek gerçeklestirilen açilis öncesinde alan dezenfekte edildi ve girislerte vatandaslarin katilimcilarin ölçüldü.

 

Evrem Karakoz: Büyüksehir'in Didim'e yatirimlari devam edecek

Açilista bir konusma yapan Baskanvekili Evrim Karakoz "Didim Belediyesi ve Aydin Büyüksehir Belediyesi ilk günden bu yana uyumlu ve koordineli bir sekilde çalismaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Didim'de 208 kilometreden fazla yol yapti. ASKI de 201 kilometre altyapi çalismasi yapti. Akbük aritmasinda ve kanalizasyonunda sona yaklastik. Didim'deki suyun kalitesini ve miktarini artirmak için 22 adet içme suyu kuyusu açtik. Aydin'in diger ilçelerine oldugu gibi Didim'e de Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin yatirimlari hiz kesmeden devam edecek" ifadelerini kullandi. Karakoz cümlelerini "Didimlilerin Didim'in güzel denizinden daha fazla yararlanabilmesi ve amatör balikçiligin gelisebilmesi için Didim Belediyesi'yle birlikte yeni bir esere imza attik, Didim'e hayirli olsun" sizleriyle bitirdi.

 

Ahmet Deniz Atabay: Amacimiz amatör denizciligi gelistirmek

Açilista bir konusma yapan Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay "Özellikle belirtmek istiyorum ki burayi amatör denizciligi gelistirebilmek için yaptik. Karasal bir toplum olarak kaldik. Gençlerimizi denizcilige asina yapabilmek için buna benzer hizmetlerimiz devam edecek. Buradan herkes ucuz bir sekilde faydalanabilecek. Basta bu noksanligi gideren Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ediyoruz. Biz Büyüksehir Belediyemizle birlikte taahhüt ettigimiz her isi yaparak bugüne geldik" ifadelerini kullandi.

Hüseyin Yildiz "Bu tesisi Didim'e kazandirdigi için basta Baskan Çerçioglu olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Tesisisimiz Didim'e ve Aydin'a hayirli olsun" diye konustu.