444 40 09
« Geri Dön

Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de Çalışıyor

Vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlanmak amacıyla başlattığı yol seferberliğini devam ettiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Vatandaslarin güvenli bir sekilde ulasimlarini saglanmak amaciyla baslattigi yol seferberligini devam ettiren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de yol yapim ve asfaltlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de yol genisletme, yol yapim ve asfalt serim çalismalarina devam ediyor. Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri tarafindan yürütülen çalismalar kapsaminda 4.5 kilometrelik Kartepe yoluna temel malzeme çekimine devam ediliyor. Geçtigimiz hafta baslayan çalismalarda ise yayla yolunda temel serme ve sikistirma islemi yapildi. 8 kilometre uzunlugundaki yolda sathi kaplama çalismasi yapilacak. Diger taraftan Yaylapinar Mahallesi'nde 4.8 kilometrelik Yaylapinar-Kavacik yolu asfaltlanarak vatandaslarin hizmetine sunuldu. Yaylapinar Mahallesi'ndeki yol çalismalarindan memnuniyet duyan vatandaslar, baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

MUHTAR YILDIRIM: YERDEN GÖGE KADAR MEMNUNUM

Yaylapinar Mahallesi'nin büyük hizmetler gördügünü ifade eden mahalle muhtari Hakan Yildirim, "Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin tüm birimlerinden yerden göge kadar memnunum. Hizmetleri saymakla bitmez. Özlem Baskandan Allah razi olsun, kendisine ve ekiplerine çok tesekkür ediyoruz" dedi.