« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TOPYATAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Topyatağı’nda çıkan yangına anında müdahale etti. Başkan Özlem Çerçioğlu olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Topyatagi’nda çikan yangina aninda müdahale etti. Baskan Özlem Çerçioglu olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Bugün aksam saatlerinde Aydin Efeler ilçesi Topyatagi mevkiinde askeriye ait alanda baslayan yangin, Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI Genel Müdürlügü’ne bagli içme suyu aritma tesisine siçradi.

ASKI Genel Müdürlügü’ne ait içme suyu aritma tesislerine de siçrayan yangina Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi ve ASKI Genel Müdürlügü ekiplerince aninda müdahale edilerek tesislere zarar vermeden söndürüldü.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu olay hakkinda bilgi alir almaz bizzat yangin mahalline gelerek, yapilan söndürme çalismalarini yerinde inceledi.

Olay yerinde açiklamalarda bulunan Baskan Çerçioglu “Itfaiye ekiplerimizce, ihbar alinir alinmaz, müdahale edilerek meydana gelen yangin büyümeden söndürülmüs, büyük bir facianin önüne geçilmistir” dedi.

Yanginin ardindan sogutma çalismalarinin gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecegi ögrenildi.