« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TOPYATAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Topyatağı’nda çıkan yangına anında müdahale etti. Başkan Özlem Çerçioğlu olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Haber Tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi

Bugün akşam saatlerinde Aydın Efeler ilçesi Topyatağı mevkiinde askeriye ait alanda başlayan yangın, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı içme suyu arıtma tesisine sıçradı.

ASKİ Genel Müdürlüğü’ne ait içme suyu arıtma tesislerine de sıçrayan yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince anında müdahale edilerek tesislere zarar vermeden söndürüldü.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olay hakkında bilgi alır almaz bizzat yangın mahalline gelerek, yapılan söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

Olay yerinde açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu “İtfaiye ekiplerimizce, ihbar alınır alınmaz, müdahale edilerek meydana gelen yangın büyümeden söndürülmüş, büyük bir facianın önüne geçilmiştir” dedi.

Yangının ardından soğutma çalışmalarının gecenin ilerleyen saatlerine kadar süreceği öğrenildi.