444 40 09
« Geri Dön

MECLİS ÜYESİ ALTINTAŞ: VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ

Meclis üyesi Altıntaş, Karacasu'da terör gazisinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yolunda incelemelerde bulundu
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Baris Altintas, Karacasu'da yüzde 94 engelli olan terör gazisi Muhammed Ali Riza Özis'in talebi üzerine yapimina devam edilen yol çalismasinda incelemelerde bulundu. Büyüksehir Belediyesi'nin sorumluluk alaninda olmamasina ragmen Baskan Çerçioglu'nun talimatiyla baslanan çalismayi yerinde inceleyen Altintas, Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'da hiç kimsenin magduriyet yasamamasi için çalismaya devam edeceginin altini çizdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Karacasu ilçesine bagli Küçükdagli Mahallesi'nde evlerinin ve arazilerine giden yolun yapilmasini bekleyen iki ailenin derdine derman oldu. Baskan Çerçioglu, sosyal medya üzerinden yaptigi paylasimlarda magduriyet yasadigini ifade eden terör gazisi Muhammed Ali Riza Özis'in taleplerinin yerine getirilmesi talimatini verirken, Fen Isleri Baskanligi ekipleri de hemen çalismaya basladi.

Baris Altintas'a Karacasu'daki incelemelerinde CHP Karacasu Ilçe Baskani Cengiz Çumrali ile Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ufuk Serdar Özmen de eslik etti.

Gazi Özis: Özlem Baskanimiza hakkimizi ödeyemeyiz

Özis yapilan çalismalar için Baskan Çerçioglu'na tesekkür ederken "Ben jandarma terörle mücadele gazisiyim ve ayni zamanda da yüzde 94 engelliyim. Özlem Baskanimiza sevgilerimi ve saygilarimi sunuyorum; hakkini ödeyemeyiz. Özlem Baskanimiz bir gaziyi, bir engelliyi sahipsiz mi birakacagiz, bir gazimizin yolunu mu yapmayacagiz diyerek bütün ekiplerini ve araç-gereçlerini buraya yigdi. Ekipler sabah 08.00 itibariyla hummali bir çalisma gerçeklestirmeye basladi" dedi.

Altintas ise Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'in her kösesine hizmet götürmeye devam edecegini belirtti. Gazi vatandasin talebinin Büyüksehir Belediyesi tarafindan çok kisa sürede yerine getirdigini ifade eden Altintas, "Bizler vatandaslarimiza hizmet etmek için her zaman haziriz. Aydin'da hiçbir vatandasimizi magdur etmeyiz" dedi.