« Geri Dön

Meclis üyesi Altıntaş Kuşadası'ndaki çalışmaları yerinde inceledi

Haber Tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, Kuşadası Kasım Yaman Caddesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'ın her noktasında çalışmalar yürüttüğünü belirten Altıntaş, vatandaşların yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti.

İncelemelerde Barış Altıntaş'a CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Serdar Özmen de eşlik etti.

Altıntaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışması sezonu olan yaz aylarında birçok noktada altyapı ve üstyapı çalışması yürüttüğünü söylerken "Kuşadası, Aydın'ın ve Türkiye'nin turizmde gözbebeği. Biz de Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bu çok kıymet verdiğimiz kentimize yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Kuşadası'nı altyapısı ve üstyapısıyla daha da modern bir kent haline getireceğiz" ifadelerini kullandı. Altıntaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da Kuşadası'nda yapılan çalışmalara özel önem verdiğinin altını çizdi.