444 40 09
« Geri Dön

Meclis üyesi Altıntaş Kuşadası'ndaki çalışmaları yerinde inceledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, Kuşadası Kasım Yaman Caddesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Baris Altintas, Kusadasi Kasim Yaman Caddesi'nde yapilan çalismalari yerinde inceledi. Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'in her noktasinda çalismalar yürüttügünü belirten Altintas, vatandaslarin yapilan çalismalardan memnun olduklarini ifade etti.

Incelemelerde Baris Altintas'a CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek ile Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ufuk Serdar Özmen de eslik etti.

Altintas, Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin yol çalismasi sezonu olan yaz aylarinda birçok noktada altyapi ve üstyapi çalismasi yürüttügünü söylerken "Kusadasi, Aydin'in ve Türkiye'nin turizmde gözbebegi. Biz de Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak bu çok kiymet verdigimiz kentimize yatirimlar yapmaya devam ediyoruz. Kusadasi'ni altyapisi ve üstyapisiyla daha da modern bir kent haline getirecegiz" ifadelerini kullandi. Altintas, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun da Kusadasi'nda yapilan çalismalara özel önem verdiginin altini çizdi.