« Geri Dön

Meclis üyesi Altıntaş Köşk'teki çalışmaları yerinde inceledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, Köşk Cumayanı'nda yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Baris Altintas, Kösk Cumayani'nda yapilan yol çalismalarini yerinde inceledi. Vatandaslarin Büyüksehir Belediyesi'nden taleplerini de dinleyen Altintas, Kösk'e yatirimlarin devam edecegini söyledi.

Incelemelerde Baris Altintas'a CHP Kösk Ilçe Baskani Mehmet Güldenk ile Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ufuk Serdar Özmen ve Makine Ikmal Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Sinan Yamen de eslik etti. Vatandaslara ve mahalle muhtari Mehmet Girgin'e yapilan yol çalismalariyla ilgili bilgi de veren Altintas, mahalleden Izmir hududuna kadar 3 kilometrelik yolun genisletilip yapilacagini söyledi. Mahallede 3 bin 500 metrekare de parke çalismasi yapildigini hatirlatan Altintas, Aydin'da birçok noktada çalismalarin devam ettiginin de altini çizdi.

Vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.