« Geri Dön

Meclis üyesi Altıntaş Atça'daki çalışmaları yerinde inceledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, Sultanhisar Atça'da Jurnalı Caddesi'nde devam eden yol çalışmasını yerinde inceledi.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Baris Altintas, Sultanhisar Atça'da Jurnali Caddesi'nde devam eden yol çalismasini yerinde inceledi.

CHP Sultanhisar Ilçe Baskani Davut Yavuz, Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ufuk Serdar Özmen ve Atça Muhtari Olgun Belci ile birlikte incelemelerde bulunan Altintas, Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'in birçok noktasinda eszamanli yol çalismasi yürüttügünü söyledi.

Altintas, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun da çalismalari yakindan takip ettigini ifade ederken "Atça, Türkiye'de benzersiz sehir planiyla öne çikan mahallemiz. Atça Mahallemizdeki Jurnali Caddesi'nde yapilan çalismalari kisa sürede bitirecegiz ve yolu ulasima açacagiz. Vatandaslarimiza daha kaliteli hizmet verebilmek için çalismalarimiz devam ediyor" ifadelerini kullandi.