444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZAFER BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu sokaklara taşıdı. Üstü açık otobüs ile konserler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin coskusunu sokaklara tasidi. Üstü açik otobüs ile konserler düzenleyen Büyüksehir Belediyesi, vatandaslara unutulmaz bir gece yasatti.

Büyük Taarruz’un zafer ile sonuçlandigi, bagimsizliga kapi aralanan gün olan 30 Agustos Zafer Bayrami, Aydin’da coskuyla kutlandi. Pandemi kosullarina göre düzenlenen konser etkinligi ile Aydin Büyüksehir Belediyesi binlerce kisiye evlerinde bayram coskusu yasatti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun talimatiyla milli zaferin vatandaslarin balkonlarina tasiyan Aydin Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi, seslendirdigi birbirinden güzel marslar ve sarkilarla konserler düzenlendi.

Vatandaslarin balkonlardan Türk bayraklariyla eslik ettigi konserlerde genci yaslisi binlerce Aydinli sarkilari hep bir agizdan söyledi.
 

Baskan Çerçioglu "Atatürk ve kahraman silah arkadaslarinin mirasina her kosulda sahip çikacagiz"

Milli zaferlere her kosulda sahip çikacaklarini belirten Baskan Özlem Çerçioglu, “30 Agustos milletimizin yokluk ve zorluk tanimadan, vatan topragini caniyla savundugu bir zaferdir. Bu zaferin mimari olan Baskomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaslarinin mirasina her kosulda sahip çikacagiz; tüm sehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anacagiz” dedi.

30 Agustos Zaferi'nin ayrica Aydin’in kurtulusunun müjdeleyicisi niteliginde olduguna da dikkat çeken Baskan Çerçioglu, “Bu zafer efelerimize moral olmus ve kurtulus mücadelesini alevlendirmistir. Aydinimiz da düsman isgalinden bu zaferlerin coskusu ile kurtulmustur” seklinde konustu.