444 40 09
« Geri Dön

Büyükşehir İtfaiyesi Aydın'da Mobilya Mağazasında Çıkan Yangına Hızlıca Müdahale Etti

Bugün öğleden sonra Efeler’deki bir mobilya mağazasında yangın çıktı. Yangın, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve profesyonelce müdahalesiyle binayı sarmadan söndürüldü.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Bugün ögleden sonra Efeler’deki bir mobilya magazasinda yangin çikti. Yangin, Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekiplerinin hizli ve profesyonelce müdahalesiyle binayi sarmadan söndürüldü. 

Nedeni henüz belirlenemeyen yangin, Efeler Mahallesi Hürriyet Bulvari’ndaki koltuk döseme isi yapan bir mobilya magazasinda çikti. Dükkân içerisindeki kolay tutusabilen ürünlerin tutusmasiyla büyüyen yangina Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi ekipleri hizla müdahalede bulundu. Yangin sebebiyle bina tahliye edilirken itfaiye ekiplerinin üstün gayretleriyle yangin binayi sarmadan kontrol altina alindi.

Yanginda can kaybi yasanmazken maddi hasar olustu.

Olay yerine gelen Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertugrul Yamen, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu sürekli olarak bilgilendirirdi. Baskan Çerçioglu olusabilecek yanginlara karsi vatandaslari dikkatli olmaya çagirdi ve yangindan etkilenenlere geçmis olsun dileklerini iletti.