444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR’DEN 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA ÖZEL VEZNE

Koronavirüse karşı alınan önlemlere bir yenisini ekleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlar için özel vezne tahsis etti. 65 yaş üstüvatandaşlarvezne ve abonelik işlemlerinikendilerinetahsis edilen özel veznede yapacaklar.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Koronavirüse karsi alinan önlemlere bir yenisini ekleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi, 65 yas üstü vatandaslar için özel vezne tahsis etti. 65 yas üstüvatandaslarvezne ve abonelik islemlerinikendilerinetahsis edilen özel veznede yapacaklar.

Tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüse karsi Aydin Büyüksehir Belediyesi önlemlerini üst düzeyde sürdürüyor. Ülke çapinda son günlerde artan vaka sayisi dikkat çekerken,Büyüksehir65 yas üstü vatandaslar için özel bir önlem aldi.

Vezne ve abonelik islemleri için özel vezne tahsis edildi

Su faturasi ödemek veya abonelik islemleri için Büyüksehir’e gelen 65 yas üstü vatandaslarin, islemlerini hem daha hizli yapmak hem de diger vatandaslar ile aralarinda sosyal mesafeyi koruyacak özel bir vezne tahsis edildi.

Siramatiklerde özel olarak ayrilan iki seçenekten sira numarasi alan 65 yas üstü vatandaslar, daha sonra kendileri için ayrilan vezneye yönlendiriliyor. VeznelerdekiPVC paneller vatandaslarin vezne personeliyle dogrudan temasini en aza indirirken, yerlere yapistirilan uyari isaretleri ile de sosyal mesafenin korunmasi saglaniyor.

Baskan Çerçioglu, “Herkes maske, mesafe ve temizlik kurallarina uymalarini bekliyoruz”

Yapilan çalismayla birlikte 65 yas üstü vatandaslar için Büyüksehir’de yapacaklari islemler sirasinda riski ve islem süresini en aza indirdiklerini belirten Baskan Özlem Çerçioglu, “Belediyeye islemlerini yapmak için gelen 65 yas üstü vatandaslarimiz için tahsis ettigimiz veznelerle, içeride geçirdikleri süreyi ve riski en aza indirmis olduk.Elbette sadece bunlar degil,daha öncesinden aldigimiz tedbirler kapsamindatermal kameralarla ates ölçümü yapiyoruz ve saglik personelimiz hazir olarak bekliyor. Biz tedbirlerimizi aldik ve kent genelinde eksiksiz olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Vatandaslarimizdan da maske, mesafe ve temizlik kurallarina uymalarini bekliyoruz” seklinde konustu.