444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN FARKLI NOKTALARINDA İÇME SUYU HAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri Nazilli, İncirliova ve Bozdoğan’da içme suyu hat çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) ekipleri Nazilli, Incirliova ve Bozdogan’da içme suyu hat çalismalarini sürdürüyor.

ASKI ekipleri kent genelinde çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Incirliova, Bozdogan ve Nazilli ilçelerinden ayni anda içme suyu ve enerji nakil hatti çalismalarini sürdüren ASKI ekipleri, vatandaslarin ihtiyaçlarina kalici çözümler üretiyor.

ASKI ekipleri Incirliova’nin Palamut Mahallesi’nde 1.400 metrelik içme suyu isale hatti ile enerji nakil hatti çalismasi yapiyor. Palamut Mahallesi Muhtari Özcan Özer, yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti belirterek “Mahallemizde yapilan çalismalardan dolayi çok mutluyuz. ASKI çalisanlarindan ve Baskanimiz Özlem Çerçioglu’ndan Allah razi olsun” dedi.

BOZDOGAN VE NAZILLI’DE DE IÇME SUYU HAT ÇALISMALARI SÜRÜYOR

Kentin ihtiyaçlari ve vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda yatirimlarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, Bozdogan ve Nazilli ilçelerinde de içme suyu hat çalismalarini sürdürüyor. ASKI ekipleri, Bozdogan’in Kazandere Mahallesi’nde 1.200 metrelik içme suyu hatti çalismasi gerçeklestiriyor.Ekipler ayni zamanda Nazilli’nin Eycelli Mahallesi’nde de içme suyu sebeke hatti yapimina devam ediyor.