444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SALGINA KARŞI ÖNLEM ALMAYI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı il genelinde önlem almaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs salginina karsi il genelinde önlem almaya devam ediyor. Aydin'in bütün ilçelerinde gece-gündüz dezenfeksiyon islemine devam eden ekipler, salgina karsi alinan tedbirleri tavizsiz uyguluyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin sagligi için dezenfeksiyon islemlerinin araliksiz olarak devam ettigini belirtti ve vatandaslarin hijyen kurallarina harfiyen uymasi konusundaki çagrisini yineledi.

Tedbirler kapsaminda il genelinde tüm kamu kurumlari düzenli olarak dezenfekte edilirken, cadde ve bulvarlar da ilaçli suyla yikaniyor. Kurulan dezenfeksiyon istasyonlarinda da kamuya hizmet veren araçlar basta olmak üzere gelen tüm araçlar dezenfekte ediliyor. Büyüksehir Belediyesi, esnaflar basta olmak üzere vatandaslara hijyen kitleri ve maske dagitmaya da devam ediyor. Bunlarin yani sira gezici hijyen ekipleri tarafindan da dükkânlar dezenfekte ediliyor.

 

Baskan Çerçioglu: Önceligimiz vatandasimizin sagligi

Öncelikli konularinin vatandaslarin sagligi oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu "Aydin genelinde özellikle ortak kullanim alanlarinda dezenfeksiyon islemlerine araliksiz devam ettiriyoruz. Salgina karsi sadece bizlerin tedbir almasi yeterli degil. Ayni duyarliligi vatandaslarimizin da göstermesi gerekiyor. Bu süreçte vatandaslarimizin maske, mesafe ve temizlige dikkat etmesi önem arz ediyor" ifadelerini kullandi.