444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ZEYTİN AĞAÇLARI YANAN ÇİFTÇİYE DESTEK

Dün İmamköy ve Pınardere Mahalleleri kırsalında ormanlık ve zeytinlik alanlarda meydana gelen ve yaklaşık 140 hektar alanın zarar gördüğü yangın sonrasında Aydın Büyükşehir Belediyesi yaraları saracak.
Haber Tarihi: Tuesday, August 11, 2020

Dün Imamköy ve Pinardere Mahalleleri kirsalinda ormanlik ve zeytinlik alanlarda meydana gelen ve yaklasik 140 hektar alanin zarar gördügü yangin sonrasinda Aydin Büyüksehir Belediyesi yaralari saracak.

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan zeytinlik alanlari zarar gören vatandaslarin kayiplarinin giderilmesi amaciyla, görevlendirdigi Tarimsal Hizmetler Dairesi Ekipleri yapacaklari tespitle birlikte bölge halkina zeytin fidani dagitimina baslayacaklar.

Zeytinin, Aydin cografyasinin olmazsa olmazi ve kadim bir meyve oldugunu ifade eden Baskan Çerçioglu, “Yangindan zarar gören tüm vatandaslarimizin zararlarinin giderilmesi için derhal fide temin ederek, çiftçilerimize destekte bulunacagiz. Hedefimiz kaybettigimiz zeytinliklerimizin tekrar kazanilmasi, zeytin fidelerimizin topraktan daha gür fiskirmasi.”dedi.