444 40 09
« Geri Dön

GÖZKAYA MAHALLE MUHTARINDAN BÜYÜŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında aşırı sıcakların gelmesiyle birlikte artan su ihtiyacını karşılamak için yoğun mesai harcıyor.
Haber Tarihi: Tuesday, August 11, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi yaz aylarinda asiri sicaklarin gelmesiyle birlikte artan su ihtiyacini karsilamak için yogun mesai harciyor.Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Dairesi Genel Idaresi(ASKI) bir yandan yüksek rakimli mahallelere su götürürken, bir yandan da kent genelinde alt yapi yenileme çalismalarini sürdürüyor.

Aydin’in yüksek rakimli yerlesim birimlerden biri olan Koçarli’nin Gözkaya Mahalleside ASKI ekiplerinin yogun mesai yaptigi yerlerden biri. Her türlü aksaklik ve ihtiyaç aninda Büyüksehir’i yanlarinda gördüklerinin altini çizen ve depodan akan suyun altinda sözlerine sürdüren Muhtar Ibrahim Köse, “Büyüksehir Belediyesi’nden memnunum. Bayramin 1. Günü su akti, 2. Günü de su akti. Ariza oldugunda ASKI ekipleri gece gündüz demeden sorunu çözüyor. Su sikintisi algisi yaratmaya çalisiyorlar. Bu dogru degil.” dedi.

Özellikle yaz aylarinda suyun dogru kullanilmasi konusunda uyarilarda bulunan Muhtar Köse, “Su üzerinden sahsen güzel hizmet aldigima eminim. Yaz aylarinda kullanim artiyor. Kisin mesela hiçbir sikinti yasamiyoruz. Ufak tefek aksakliklari büyük olaymis gibi göstermeye gerek yok. Ne zaman büyüksehir ekiplerin arasam ulasiyorum. Büyüksehir Belediyemize tesekkür ediyorum.”seklinde konustu.