« Geri Dön

DEMİRHAN MAHALLE MUHTARI ERDAL ÜLKER “HİZMETLERDEN MEMNUNUZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanında sürdürdüğü altyapı çalışmalarını Sultanhisar’da da devam ediyor.
Haber Tarihi: Tuesday, August 11, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi kentin dört bir yaninda sürdürdügü altyapi çalismalarini Sultanhisar’da da devam ediyor.

Pandemi sürecinde hayat yavaslarken hizmetlerini arttiran Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri kentin bir yandan altyapisini yeniliyor bir yandan da vatandasin sesine kulak veriyor.

“Hiçbir sikintimiz yok. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum ”

Sultanhisar’in Demirhan Mahallesi’nde de çalismalarini sürdüren AKSI ekiplerine yogun emeklerinden dolayi bir tesekkür geldi. Demirhan Mahalle Muhtari Erdal Ülker, “Kurban Bayrami’nda hiçbir sorun yasamadik. Büyüksehir ve ASKI ekipleri bir talebimiz oldugunda gece gündüz demeden, hemen müdahale ediyorlar. Suan için hiçbir sikintimiz yok, hizmetlerden memnunuz. Büyüksehir’den Allah razi olsun. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum.” dedi.