« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ TEMMUZ AYI 14.07.2020

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:97

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin Mart Ayi Meclis Toplantisinin 12.03.2020 tarihli II. Birlesimine ait zabit özetinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:98

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanunu’ nun 16. maddesinin birinci fikrasi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeligi’ nin 20. maddesi geregince yapilan gizli oylama sonunda kullanilan 73 oydan 58 oy alan Baris ALTINTAS, 61 oy alan Murat KARABULUT, 61 oy alan Faik POLAT, 65 oy alan Cihan DEMIREL ve 59 oy alan Bülent SAYAR’ in 9 ay süreyle görev yapmak üzere Encümen Üyeligine seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla ile karar verildi

Karar No:99

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanunu’ nun 15.maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeligi’ nin 21.maddesi geregince açik oylama ile yapilan seçimler sonunda asagida isimleri yazili üyelerin 9 ay süreyle görev yapmak üzere mezkur komisyonlara seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi Ihtisas Komisyonlari

Eda Yücel ILHAN

Mustafa BAKIRCI

Karar No:100

Karar: Çine Ilçesi Çömlekçi Mahallesi 714 parselde kayitli mezarlik vasifli tasinmazin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina, 997 parselde kayitli Pinar vasifli tasinmazin Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi adina tescil islemlerinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:101

Karar: Çine Ilçesi, Kabalar Mahallesi 15 parselde kayitli 3.520,00 m² yüzölçümlü mezarlik vasifli tasinmazin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil isleminin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:102

Karar: Mülkiyeti Büyüksehir Belediyemize ait Efeler Ilçesi Kemer Mahallesi 720 ada 175 parselde kayitli tasinmazin içerisinde bulunan ekte kroki ve koordinatlari belirtilen Sehitlik ve tören alaninin Aydin Yatirim Izleme ve Koordinasyon Baskanligina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:103

Karar: 5018 Sayili Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41 inci maddesi ve Kamu Idarelerince Hazirlanacak Faaliyet Raporlari Hakkinda Yönetmelik hükümleri geregince hazirlanan Aydin Büyüksehir Belediyesi 2019 Mali Yili Idare Faaliyet Raporunun kabulüne toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

Karar No:104

Karar: Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan yanginlarda kullanilmak üzere Itfaiye Dairesi Baskanligina hibe edilen 1 adet Ford Trucks marka itfaiye aracinin 237 Sayili Tasit Kanunun 10. maddesi uyarinca Aydin Büyüksehir Belediyesine hibesinin kabulüne ve aracin 2020 Mali Yili Bütçesi (T-1) Cetveline islenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:105

Karar: Efeler Ilçesi, Orta Mahalle 763 ada, 2 parsel, Kalfaköy Mahallesi, 143 da, 2,3,6,7,8,9,10,11,12,15  parsel, 147 ada, 1 parsel, 144 ada, 1,2,3,4 parsel, 153, ada 1,3,4 parsel numarali tasinmaz kismen, Kalfaköy Mahallesi 258 ada, 1 parsel, 143 ada, 13,14 parsel ile 153 ada, 2 parsel numarali tasinmazlarin tamami imar planinda Mezarlik alaninda kalmakta olup, “Mezarlik” yapilmak üzere kamulastirilmasi, ayrica Mezarlik Alaninda kalan mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Kalfaköy Mahallesi, 143 ada, 5 parsel numarali tasinmaz ile dört adet tescil harici alanin Maliye Bakanligindan tahsisinin istenilmesi, tahsis talebinin uygun görülmemesi halinde ise 2942 Sayili Kanunun 30.maddesi geregince kamulastirilmasi/satin alinmasina iliskin anilan tasinmazlarin kamulastirma isleminden vazgeçilmesine ve Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 10/05/2018 tarih 222 sayili kararinin iptal edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:106

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 ve 09 sayili kararinin iptal edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.