444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN NAZİLLİ'DE YOĞUN MESAİ

İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Nazilli'yi daha güzelleştirmek için çalışmalarına hız verdi.
Haber Tarihi: Monday, July 27, 2020

Il genelinde çalismalarini araliksiz sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri, yaz aylarinin gelmesiyle birlikte Nazilli'yi daha güzellestirmek için çalismalarina hiz verdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de park, bahçe, refüj ve yesil alanlarda peyzaj düzenleme çalismalarina devam ediyor. Periyodik olarak çim biçme, agaç budama ve genel bakim çalismalarina sürdüren ekipler, asfalt yenileme çalismasi yapilan Turan Mahallesi, 19 Mayis Bulvari ve Esenköy Mahallesi baglanti yolundaki orta refüjlerde yaptigi çalismalar ile göz doldurdu. Park Bahçe ekipleri tarafindan Hürriyet Caddesi, 19 Mayis Bulvari ve çesitli noktalardaki kavsaklarda bordür boyama çalismasi ve  çiçek dikimi de yapildi.

Nazilli ilçesindeki yesil alanlari zengin donatili hale getirmek için yogun mesai yürüten ekipler diger yandan da bakim ve temizlik çalismalarina devam ediyor. Vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.