444 40 09
« Geri Dön

ZAFER VE ORTA MAHALLE MUHTARLARINDAN DOĞU GAZİ BULVARI TEŞEKKÜRÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Efeler ilçesindeki Doğu Gazi Bulvarı’ndaki altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Haber Tarihi: Monday, July 27, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Efeler ilçesindeki Dogu Gazi Bulvari’ndaki altyapi çalismalari tüm hiziyla sürüyor. Yagmur suyu hatti yenileme çalismasiyla hem isale hatlari genisletiliyor hem de yoldaki mazgal sayini arttirarak suyun yoldan hatta aktarilmasini kolaylastiriyor.

Yapilan çalismalarla ilgili açiklamalarda bulunan Zafer ve Orta Mahallesi muhtarlari, kalici bir çözüm sunacak bu çalismalarin iki mahalle içinde çok faydali olacagini belirtti.

“Hem yaya hem araç trafigini rahatlatacak”

Zafer Mahallesi Muhtari Mustafa Saraç, altyapi ve asfaltlama çalismasiyla yolun daha konforlu hale gelecegini belirterek“Orta Mahalle ile ortak sinirimiz olan Dogu Gazi Bulvari'nda yapilan altyapi çalismasi var. Kampüse yakin olmasinda dolayi bizim mahallelerimiz genellikle ögrenci mahallesi; yolun düzenlenmesi sehrimiz için de çok önemlidir. Bu bulvar iki mahalle arasinda çok yogun bir nokta. Büyüksehir Belediyemizin bu hizmete baslamasi bizleri memnun etti. Asfaltlama çalismasi yapilmasiyla da hem araç trafigi hem de yaya trafigi daha da rahatlayacaktir. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na mahallem adina tesekkür ediyorum” dedi.

Baskanimizin bize bir sürprizi daha oldu”

Orta Mahalle Muhtari Mustafa Nuri Firtina ise Dogu Gazi Bulvari'ndaki çalismalarin mahallelileri çok memnun ettigini ve Baskan Özlem Çerçioglu’nun mahalleliye bir müjdesi daha oldugunu hatirlatarak“Bulvarda yapilan çalismada büyük giderler yapiliyor. Zafer Mahallesi’nden gelen yagmur suyunu kesiyoruz. Bu sayede de mahallemize gelen yagmur sulari da engellenmis olacak. Baskanimizin bize bir sürprizi daha oldu; hem Dogu Gazi Bulvari hem de Tekstil Bulvari'nin asfaltlanacagini bildirdiler. Üniversiteye giden ve ambulanslarin sikça kullandigi bir yol oldugu içinde önemli bir yol burasi. Yapilacak bu asfaltlama çalismasi için de tesekkür ediyorum” seklinde konustu.