444 40 09
« Geri Dön

MUHTARLARDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE HÜKÜMET BULVARI TEŞEKKÜRÜ

Aydın’ın en işlek yollarından biri olan Hükümet Bulvarı’ndaki çalışmalar için memnuniyetini bildiren muhtarlar,Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Haber Tarihi: Tuesday, July 21, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi(ABB), hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla çalismalarini sürdürüyor. Aydin genelindeki sorumluluk alaninda bulunan tüm yollari yenileyen ABB, kent merkezindeki Hükümet Bulvari’nda yaptigi asfalt kaplama çalismasiyla konforlu, güvenli ve altyapisi tamamlanmis yolu Aydinlilarla bulusturdu.

Bulvarda yapilan çalismalarin sona ermesiyle ulasima açilan yol hakkinda görüs bildiren muhtarlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

“Çalismalar kisa sürede bitti”

Hasanefendi Ramazan Pasa Mahallesi Muhtari Ünal Aktas “Hükümet Bulvarimizin bakima ihtiyaci vardi. Asfaltimiz yapildi; yolumuz ve Ramazan Pasa Kavsagi’mizçok güzel oldu. Çalismalar kisa sürede yapildi. Bu asfaltlamadan merkezi mahallelerimiz ve esnaflarimiz faydalaniyor. Çalismalarindan dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederiz” seklinde konustu.

“Nezih, güzel ve sehrimize yakisan bir yol oldu”

Veysipasa Köprülü Mahallesi Muhtari Murat Aksoy ise, “Nezih ve güzel, sehrimize yakisan bir yolumuz oldu. Çok çabuk ve hizli bir çalisma oldu. Suan ki hali güzelve daha temiz. Bundan dolayi Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi.