444 40 09
« Geri Dön

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Akın: Büyükşehir'in Çalışmalarından Memnunuz

Efeler Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı memnun olduğunu belirtip bu hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Haber Tarihi: Thursday, July 16, 2020

Efeler Kurtulus Mahallesi Muhtari Hüseyin Akin, Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin mahallesine yaptigi hizmetlerden dolayi memnun oldugunu belirtip bu hizmetler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Akin "Özlem Baskan ve Büyüksehir Belediyesi her zaman yanimizda" ifadelerini kullandi.

Üçüncü dönemdir Kurtulus Mahallesi'nde muhtarlik yaptiginin altini çizen Akin, "Ben ve Kurtulus Mahallesi sakinleri Büyüksehir Belediyemizin mahallemize yaptigi hizmetlerden dolayi çok memnunuz. Bir ihtiyacimiz oldugunda Büyüksehir Belediyesi'nden istedigimiz yetkiliye istedigimiz zaman ulasabiliyoruz. Simdiye kadar bütün taleplerimiz yerine getirildi, getirilmeye de devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi yol çalismalarini Aydin'in dört bir tarafinda yapiyor. Büyüksehir Belediyesi bürokratlari tarafindan yakin zamanda da Saglik Caddesi'nin asfaltlanacagi bilgisi verildi. Özlem Baskanimiza çok tesekkür ederiz" dedi.