« Geri Dön

Nazillili Hayvanseverler Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanı Gonca Yelkovan ve yönetim kurulu üyeleri ile Nazilli Hayvanseverler Derneği bir araya gelerek Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: Monday, July 6, 2020

IYI Parti Nazilli Ilçe Teskilati Kadin Politikalari Baskani Gonca Yelkovan ve yönetim kurulu üyeleri ile Nazilli Hayvanseverler Dernegi bir araya gelerek Aydin Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçeklestirdi.

Yanlarinda rehabilitasyon merkezindeki hayvanlar için mama da getiren hayvanseverler merkezde incelemelerde bulunarak hayvanlar hakkinda bilgi aldi.

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener'in de sokak hayvanlarina özel ilgisinin oldugunu ve kötü muameleye ugrayan bir kediye kendi evinde sahip çiktigini vurgulayan Yelkovan,  Büyüksehir Belediyesi personeline ve sokak hayvanlarina sahip çiktigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.