444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERE MASKE VE SU DAĞITTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bugün yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu öncesi sınav merkezlerinde yerini alarak sınava giren öğrencilere ve velilerine maske ile su dağıttı.
Haber Tarihi: Saturday, June 27, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, bugün yapilan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi'nin (YKS) ilk oturumu öncesi sinav merkezlerinde yerini alarak sinava giren ögrencilere ve velilerine maske ile su dagitti.

Türkiye genelinde yaklasik 2.5 milyon ögrencinin ter dökecegi sinav öncesi ögrencilerin ihtiyaçlarini karsilamak için Aydin genelinde sinav yapilan okullarda hazir bulunan AYBA ekipleri, sinava girecek olan ögrencilere ve onlara eslik eden velilerine maske ile su dagitti. Diger taraftan Aydin Büyüksehir Belediyesi zabita ekipleri de sinav yapilan okullarda hazir bulunarak vatandaslari sosyal mesafenin korunmasi konusunda uyarilarda bulundu. Zabita ekipleri özellikle okul girislerinde yigilma olmamasi için vatandaslari uyardi.

Ekipler yarin yapilacak olan ikinci oturum öncesinde de okullarin önlerinde hazir bulunup maske ve su dagitimi yapacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise sinava giren tüm ögrencilere basarilar dileyerek "Gençler; sizlerin basarilari ülkemizin gelecegidir. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman yaninizda olacagiz" dedi.