444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ'DE ÇALIŞIYOR

Nazilli ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerinde yol seferberliğini aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Esenköy Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı.
Haber Tarihi: Friday, June 26, 2020

Nazilli ilçe merkezinde ve kirsal mahallelerinde yol seferberligini araliksiz sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Esenköy Mahallesi'nde sicak asfalt çalismasi baslatti. Birçok mahalleyi kaliteli sicak asfaltla bulusturan Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, Esenköy yolunda eski asfalt tabakasinin sökülme islemi ile çalismalara basladi. 2.5 kilometre uzunlugundaki yolda zemin iyilestirme, temel malzeme serimi ve son olarak sicak asfalt çalismalari yapilacak.

MUHTAR KÜÇÜK; "ÖZLEM BASKANIMIZA TESEKKÜR EDERIM"

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Esenköy Mahallesi'ne yaptigi yatirimlardan memnun oldugunu ifade eden mahalle muhtari Ali Küçük, "Mahallemizin ana giris yolunda asfalt çalismalarina baslandi. Nasip olursa 2 bin 500 metre uzunlugunda ve 8 metre genisliginde olan yolumuzda yapilan çalisma en kisa sürede tamamlanacak. Yapilan çalisma hepimizi çok mutlu etti. Basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu olmak üzere emegi geçen herkese mahallem ve sahsim adina çok tesekkür ederim. Özlem Baskan bir dedigimizi iki etmiyor, Allah razi olsun" dedi.

Diger taraftan Nazilli'de 19 Mayis Bulvari'nda sicak asfalt çalismasina baslandi. Ekipler yolun bir an önce bitirilmesi ve trafige açilmasi için 24 saat esasina göre çalisiyor.