444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DOĞU GAZİ BULVARI'NI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın'daki yoğun mesaisi Doğu Gazi Bulvarı’nda yağmur suyu deşarj hattı yapımıyla devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, June 26, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Aydin'daki yogun mesaisi Dogu Gazi Bulvari’nda yagmur suyu desarj hatti yapimiyla devam ediyor. Hat çalismasi bitirildikten sonra bulvarda sicak asfalt çalismasi yapilacak.

Aydin Büyüksehir Belediyesi yagmur suyu desarj hatti çalismalarina yüksek kapasite artislariyla devam ediyor. Fen Isleri Dairesi Baskanligi'nin Efeler’deki Dogu Gazi Bulvari’nda baslattigi çalismayla asiri yagislarda yasanabilecek olasi su taskinlarinin önüne geçilecek.

Dogu Gazi Bulvari'nda 210 Sokak ile üniversite yolu ayrimina kadar olan kisimda yagmur suyu hatti yenileme çalismasi yapilacak.  Mevcuttaki yagmur suyu hattinin borulari ve izgaralari iptal edilerek yeniden daha büyük çapli borular ve daha genis izgaralar kullanilacak. Böylelikle yagmur suyunun daha hizli desarj edilmesiyle ihtiyacin daha rahat karsilanmasi saglanacak. Vatandaslar ve bulvar esnafi yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.