444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÖŞK'TE ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın genelinde çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: Wednesday, June 24, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin genelinde çalismalarina devam ediyor. Kösk'ün Ilidag Mahallesi'nde su deposu yapim isini bitiren ekipler simdi de depodan mahalleye suyu tasiyacak olan borularin montajina basladi.

Kösk ilçesinin Ilidag Mahallesi'nde yeni yapilan içme suyu deposunun mahalleye baglantilari yapilmaya baslandi. Mahalleye 1600 metre uzaklikta kurulan içme suyu deposundan mahalleye boru hatti dösenmeye baslanirken mahalleliler çalismalardan mutluluk duyduklarini söyledi.

Ilidag Muhtari Tok: Çalismalardan memnunuz

Ilidag Mahalle Muhtari Halil Tok, ASKI'nin ve Büyüksehir Belediyesi'nin mahallelerine yaptigi yatirimlardan dolayi çok mutlu olduklarini belirtirken "Baskanimiz Özlem Çerçioglu mahallemize su deposunu yapacagini söylemisti. Baskanimizin söz verdigi gibi su depomuz yakin zamanda bitirildi. Su anda su deposuyla mahallemiz arasindaki boru çalismasi yapiliyor. Ilidaglilar olarak çok mutluyuz" dedi. Halil Tok "Baskan Çerçioglu'na ve ekibine çok tesekkür ederiz. Kendilerinden çok memnunuz. Mahallemizin tüm ihtiyaçlarini yerine getiriyorlar" ifadelerini kullandi.