444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLLARI YENİLİYOR

Havaların ısınmasıyla birlikte yol yapımına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, June 22, 2020

Havalarin isinmasiyla birlikte yol yapimina hiz veren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelinde sicak asfalt çalismalarini sürdürüyor.

Fen Isleri ekipleri tarafindan Incirliova'nin Osmanbükü Mahallesi'nde eskiyen yolda altyapi çalismasina baslandi. Altyapi çalismasinin bitirilmesiyle birlikte sicak asfalt çalismasina baslanacak. Bugün ise Nazilli'nin Turan Mahallesi'nde de sicak asfalt çalismasina baslaniyor. Dige taraftan Germencik'in Kurtulus Caddesi'nde de parke kaplama çalismalarina baslandi. Çalismalarin kisa sürede bitirilerek yollarin vatandaslarin kullanimina açilmasi planlaniyor.

Aydin'da altyapida dönüsümü sürdürdüklerini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Aydin'da altyapi ve üstyapida yenileme çalismalarimiz devam ediyor. Yollarimizi yenileyip hizmete açacagiz. Hedefimiz Aydin'in her noktasindaki yollari ve altyapiyi yenilemek" ifadelerini kullandi.