« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR LGS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERE MASKE DAĞITTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, LGS sınavına giren öğrencilere ve velilerine maske, kalem ve su dağıttı.
Haber Tarihi: Monday, June 22, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, LGS sinavina giren ögrencilere ve velilerine maske, kalem ve su dagitti.

Koronavirüs tedbirleri kapsaminda vatandaslarin maske ihtiyacini süreç boyunca karsilayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, bugün yapilan LGS (Liselere Geçis Sistemi) öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldi.

Aydin’in 17 ilçesindeki sinav yapilan tüm okullarda hazir bulunan AYBA ekipleri, sinava girecek ögrencilere ve onlara eslik eden velilerine maske, kalem ve su dagitti.

Maske, kalem ve su dagitimina sinav günlerinde devam edecek olan Büyüksehir Belediyesi ekipleri, önümüzdeki hafta sonu yapilacak olan (YKS) Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin birinci oturumu olan 27 Haziran 2020 Cumartesi günü ve ikinci oturumu olan 28 Haziran 2020 Pazar günü de sinav öncesinde de okul bahçelerinde hazir bulunacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise sinava giren tüm ögrencilere basarilar diledi.