444 40 09
« Geri Dön

SÖKE'DE ÇIKAN YANGIN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ'NİN ÜSTÜN GAYRETİYLE DİLEK YARIMADASI'NA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Söke Akçakonak'ta çıkan yangına müdahale ederek kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti.
Haber Tarihi: Monday, June 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, Söke Akçakonak'ta çikan yangina müdahale ederek kontrol altina almak için yogun çaba sarf etti. Itfaiye ekipleri bugün ögle saatlerinde çikan yangina kisa sürede müdahale ederken yogun rüzgâr sebebiyle yanginin Dilek Yarimadasi Milli Parki'na siçramamasi için yogun bir çalisma yürütüldü. Yangin, Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin üstün gayretiyle Dilek Yarimadasi Milli Parki'na siçramadan kontrol altina alindi.

Yanginin kontrol altina alinmasi için Aydin genelinden itfaiye ekiplerinin yangin bölgesine intikal ettigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bölgeye giden Büyüksehir Belediyesi bürokratlarindan ve itfaiye yetkililerinden sürekli bilgi aldi. Büyüksehir Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi baskanliklarinin arazözleri dahil çok sayida araç ve ekiple yangina müdahale edildigini ifade eden Baskan Çerçioglu, yangini bir facia yasanmadan kontrol altina aldiklarini belirtti.

Yangin Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin yogun çabasiyla kontrol altina alinirken itfaiye ekipleri bir taraftan sogutma çalismalarini sürdürürken bir taraftan da yanginin çikis sebebini de arastiriyor.