444 40 09
« Geri Dön

AYDIN GENELİNDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın yüksek rakımlı mahallerinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, June 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'in yüksek rakimli mahallerinde yol yapim çalismalarini sürdürüyor. Daglarin arasinda yol genisletme ve yenileme çalismasi yapilarak, yollar daha güvenli hale getiriliyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, kentin tüm yollarini daha konforlu, güvenli ve modern hale getirmek için hiz kesmeden çalisiyor. Çalismalar kent merkezindeki birçok noktada oldugu gibi Aydin'in yüksek rakimli noktalarinda da sürüyor.

Yeni yol çalismalari Sultanhisar’da 6.4 kilometrelik Malgaçemir - Kumasdere yayla yolunda, 3.5 kilometrelik Sultanhisar Demirhan- Nazilli Çobanlar yolunda, 4.8 kilometrelik Nazilli Yaylapinar-Kavacik yolunda, 12 kilometrelik Çine Kavsit yayla yolunda ve 9.7 kilometrelik Koçarli Gözkayasi-Karpuzlu Ören yolunda yapiliyor.

Bunun yaninda Kösk Cumayani yolunda ve Çine Tatarmemisler yolunda da yol onarim çalismalari yapiliyor.

Aydin’da yenilenmemis ve yapilmamis yol birakmayacaklarinin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise çalismalarin sadece kent merkezlerinde degil uzak mahallelerde de yapildiginin altini çizdi.

Mahalle muhtarlari ve vatandaslar ise mahallelerinde yapilan bu çalismalardan dolayi Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.