444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN HÜKÜMET BULVARI'NDAKİ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA SONA GELİNDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Efeler Hükümet Bulvarı'nda yapılan sıcak asfalt çalışmasında sona gelindi.
Haber Tarihi: Thursday, June 11, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Efeler Hükümet Bulvari'nda yapilan sicak asfalt çalismasinda sona gelindi. Yolun bir an önce bitirilmesi için gece-gündüz çalisan ekipler, sicak asfalt çalismalarinin ardindan boya çalismasi yapacak ve bulvar vatandaslarin hizmetine açilacak.

 Efeler'in araç trafigi anlaminda en islek bölgesinde yapilan çalismada en son olarak Dogu ve Bati Gazi bulvarlariyla Adnan Menderes bulvarlari arasindaki bölüm kalmisti. Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri, 24 saat esasina göre çalisarak burayi da asfaltlamaya devam ediyor. Böylelikle bugün bitirilmesi planlanan çalismayla birlikte Efeler'de en sik kullanilan yollardan olan Hükümet Bulvari da sicak asfalta kavusmus olacak. Daha önce de Hükümet Bulvari'ni kesen Dogu Gazi ve Bati Gazi bulvarlari da sicak asfalt yapilmisti.

Aydin genelinde yollarin sicak asfalt yapilmasi için çalismalara devam ettiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin daha konforlu yollarda yolculuk yapabilmesi için çalismalara devam edeceklerini ifade etti.