« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SABAH SPORLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Aydınlılar, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sabah sporuna her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor.
Haber Tarihi: Thursday, June 11, 2020

Aydinlilar, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen sabah sporuna her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor. Vatandaslar profesyonel egitmenler esliginde spor yaptiklari için çok mutlu olduklarini söylerken spor yapmayi özlediklerini belirtti.

Sosyal mesafe gözetilerek yapilan spora katilan vatandaslar çalismalari düzenli olarak takip ettiklerini belirtirken spor etkinligi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süre evde kalmak zorunda kalanlar için düzenlenen sabah sporu, hafta içi her gün Nazilli'de 23 Nisan Parki'nda, Didim'de Inönü Gençlik ve Spor Parki'nda, Kusadasi'nda Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda, Söke'de Atatürk Parki'nda yapiliyor. Sabah sporu, sosyal mesafe kuralina uyularak belirlenen çemberlerin içerisinde, Büyüksehir Belediyesi spor egitmenleri esliginde saat 8 ile 10 arasinda gerçeklestiriliyor.