« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UMURLU'DA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Umurlu Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: Thursday, June 11, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Umurlu Mahallesi'nde kapsamli bir temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi, Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan dip bucak temizlendi. Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekiplerinin katildigi çalismalar kapsaminda yol ve kaldirim kenarindaki yabani otlar ot biçme makineleriyle biçildi. Vakumlu süpürme araci esliginde süpürülen baglanti yollari ve sokaklar tertemiz bir görünüme kavustu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun oldugunu söyleyen Umurlu Mahalle Muhtari Soner Afsar, "Mahallemde yapilan temizlik çalismasindan dolayi basta Özlem Çerçioglu olmak üzere tüm ekiplerimize tesekkür ederim. Ekipler titizlikle çalisti. Cadde ve sokaklarimizla kaldirimlarimiz tertemiz oldu" dedi.