« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA DA HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı, Aydın’da da uygulanıyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Koronavirüse karsi alinan tedbirler kapsaminda 30 büyüksehir ve Zonguldak’ta ilan edilen sokaga çikma yasagi, Aydin’da da uygulaniyor. 18-19 Nisan tarihleri arasinda süren sokaga çikma yasaginda Aydin Büyüksehir Belediyesi personeli çalismalarini sürdürüyor.

Büyüksehir Belediyesi Halk Ekmek ekipleri de kentin sokak aralarina kadar girerek Aydinlilara ekmek servisine devam ediyor.

Salgina karsi tam kapasite mücadele eden Büyüksehir personeli, düzenli olarak kentin her yaninda mobil dezenfekte ekipleriyle vatandaslarin temas edebilecegi yerleri sterile ederek, salgina karsi önlemlerini aliyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi’na bagli ekipler ise Aydin’in ilçelerinde, sokaga çikma yasagindan dolayi bos kalan tüm ana caddeleri dezenfekte ediyor.