444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR ACARLAR'DA KARANTİNAYA ALINAN AİLELERE DESTEK OLUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan koronavirüs salgınına karşı önlemlerine devam ederken bir taraftan da salgından etkilenen ailelerin yanında yer alıyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, bir taraftan koronavirüs salginina karsi önlemlerine devam ederken bir taraftan da salgindan etkilenen ailelerin yaninda yer aliyor. Büyüksehir Belediyesi, Incirliova'nin Acarlar Mahallesi'nde koronavirüs görüldügü için karantina altina alinan ailelerin ihtiyaçlarini karsiliyor.

Koronavirüs salgini Türkiye'de görülmeden çok önce Aydin'da salgina karsi önlemler almaya baslayan Aydin Büyüksehir Belediyesi ayni duyarliligi salgindan etkilenen ailelere de gösteriyor. Sokaga çikmalari yasaklanan 65 yas üstü vatandaslarin ihtiyaçlarini sosyal belediyeciligi tam anlaminda uygulayarak yerine getiren Büyüksehir Belediyesi, simdi de koronavirüs salginindan etkilenen Acarlar'da ayni çalismayi yürütüyor.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimizin yanindayiz

Aydin'da destege ihtiyaci olan her eve ulastiklarini ve ailelerin ihtiyaçlarini yerine getirdiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Vatandaslarimizin sagligi en önem verdigimiz konu. Umuyoruz ki Acarlar'da da bu karantina sürecini bir olumsuzluk yasanmadan atlatacagiz. Simdiye kadar oldugu gibi karantina süresince de Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarimizin yaninda yer almaya devam edecek" ifadelerini kullandi.