« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PAZARYERLERİNDE MASKE DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, maskesiz girişin yasak olduğu pazaryerlerinde maske dağıtımına devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüsle (Covid 19) mücadele kapsaminda vatandaslarin maskeye kolay ulasabilmesi için birçok alanda oldugu gibi, pazaryerlerinde de dagitimina devam ediyor.

BÜYÜKSEHIR MASKE DAGITIMINI HER ALANDA YAPIYOR

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla on binlerce maskeyi vatandaslara ulastiran Büyüksehir, bu uygulamaya sehir içi otobüsleri kullanan maskesiz yolculara maske temin ederek baslamisti. Sokaga çikma yasagindan dolayi Halk Ekmek’in evlere yaptigi ekmek servisinde de maskeyi vatandaslara ücretsiz olarak ulastiran Büyüksehir, pazaryerlerinde de bu uygulamasini sürdürüyor.

MASKELER VATANDASA ULASTIRILIYOR

Geçtigimiz hafta Sali Pazari’nda baslanan maske dagitimini yapan AYBA personeli, bu hafta da pazaryerlerinde vatandaslara maskelerini ulastirmaya devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin hazirladigi paketler hijyen sartlari dikkate alinarak hazirlandi. Hijyen sartlari ve kolay ulasilabilir olmasindan dolayi bu uygulamadan memnun olduklarini belirten vatandaslar Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.